3 Ocak 2010 Pazar

TEN RENGİNİZ İLE EN UYUMLU SEÇİMLER

TEN RENGİNİZ İLE EN UYUMLU SEÇİMLER
Renk seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur ten ve saç renginizdir.Esmer ve buğday tenliyseniz gömlek alırken ekru, kızıl-bej, kızıl-kahve ve ten renklerinden kaçınmalısınız; bu renkler sizin daha soluk görünmenize neden olacaktır.Takım elbise ve ceket ve ceket seçerkende kahve tonlarında seçici davranmanız, özellikle derin, siyaha yakın kahve tonlarını tercih etmeniz sizin için daha uygun olacaktır.Antrasit ve lacivert gibi koyu renk takımları seçtiğinizde gömlek tercihinizi daha açık pudra gibi tonlarında kullanmanız, ten renginiz ile daha uyumlu kombineler oluşturur.
Açık ten ve saç rengine sahipseniz hassas olmanız gereken renkler ise ten renkleri ve yakın tonlardır. Ayrıca ten renginize tezat yaratacak çok koyu renkli gömlek ve takım kombinelerinden kaçınarak, koyu renkleri dengeleyici pastel renk tonları ile yapacağınız kombineler size daha çok yakışacak.
Sezon yeniliği olarak ise antrasit-kahve, siyah-kahve ve lacivert-kahve kombineleri modanın izinde sizin için yeni ve şık siluetler yaratır. Her renk takım elbise ve tek parça ürünleri bu sezon koyu kahve ayakkabı, kemer ve çantalar ile kullanmak, size modern ve sofistike bir görünüm sağlayacak…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder